Cara membuat ice shabu

Cara membuat ice shabu atau dadah jenis batu ini sebenarnya tidak susah dan amat mudah sebenarnya. Apatah lagi jika anda mempunyai pengetahuan tentang sebatian garam dalam mata pelajaran kimia @ sains paduan.

Ada satu kes sebelum ini, berdasarkan penangkapan yang dibuat, terdapat beberapa beg guni garam urea. Tapi tak taulah macam mana rasanya kalau sedut bau baja urea secara terus (direct).


Banyak carian kedalam blog ini yang mencari maklumat tentang dadah ice, cara membuat ice shabu, dadah jenis batu, dadah jenis ice. Manakala ada juga yang ingin bertaubat atau mencari jalan mengubati anak-anak / suami / boyfriend.

Ada yang mencari 'cara pemulihan penagih syabu' dan kesan makan dadah ais (yang ni nak cuba ke atau nak tahu simptom??)

Suasana sekarang ini menampakkan gejala yang amat membimbangkan tentang penyalahgunaan dadah ice. Penyeludupan, mahupun pemprosesan di makmal-makmal haram dalam negara semakin berleluasa. Serius ini gejala ketagihan ni tak boleh blah, dah makin kronik.Apa-apapun entri ini sekadar berkongsi screenshot untuk keyword analytics daripada nuffnang, untuk blog ini (setakat 9.00pm).Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...